2010. november 1., hétfő

Douceur d' automn by Kittyscrap



















Douceur d' automn by Kittyscrap
           GSO-DST
        (köszönöm Dukuu)

Imádom!!
 folyt köv.
Hú,el is felejtettem folytatni.Ezt az oldalt nagyon kedvelem,pedig annyira megijedtem,hogy megint őszi készlet,de szerencsére csudaklassz papírok voltak és egyből beindult a fantáziám.Ráadásul most vettem észre,nem is jó oldalt tettem fel,még a kezdetlegest,na frankó.Mondom én,ez a sok publikálás nem megy nekem.Na a lényeg,egy aranyos kis mesebeli oldalt faragtam a készletből,jó sokat pakolhattam,alakítgathattam a papírokat.

Under the rain collab-Rak for Hékás


















Under the rain collab
8 tervező munkája
RAK for Hékás


















Ebből az oldalból is kettőt csináltam,mégpedig Hékásnak.nagyon kedves családi fotója volt feltéve az egyik CT-nél RAK-nak,gondoltam felhasználom.Eszembe jutott az oldal készítésénél,hogy ezt esti megvilágítással is meg lehetne csinálni,ezért kipróbáltam.szerintem nagyon helyes családi őszi oldal lett,remélem neki is tetszik.
A készlet:

















Kapható a Mellye Creations Boutique kínálatában.

Köszi,hogy benézétél!!

Fairy girly world by Mellye Creations


















Fairy girly world by Mellye Creations

















Ezt a készletet megint nem nekem találták ki,de megoldottam.Nem fekszenek ezek a rózsaszín készletek.Kétféle képen is próbálkoztam,aztán végül a zöldes háttér mellett döntöttem. Az elemek nagyon helyesek,de nem az én én stílusom,nem tudtam mosni,csak pakolgatni,bár a hátteret több papírból tudtam csak összehozni.
A készlet:

















Kapható a Mellye Crations Boutique kínálatában.

Köszi,hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails