2011. október 4., kedd

7th Heaven oldalak


















Hello Friend! by Blagovesta Designs
Hello Friend!

template Lazy Days by Lilacs in Bloom
(köszönöm Jeanet)

Blagovesta stílusa nagyon bejön.Igaz,most egy sötét oldal lett,de ez a szín összeállítás nagyon tetszett így,hogy barna háttéren van az egész. Tettem alá még egy két pacát,hogy azért színesebb legyen.Nálunk apa és fia tényleg nagy barátok,ezért mindenképp egy ilyen közös fotónak kellett rákerülnie.
A készlet:


































Autumn colors by Mystique Designs
Autumn colors
(köszönöm Shirleymd)

Ez az oldal már régebben elkészült,de csak most került boltba.A sárga nem épp a kedvenc színem,főleg ilyen tömény mennyiségben,de ez most tetszik. Próbálok már nagyobb elemekkel dolgozni,nagyon tetszenek az ilyen típusú oldalak,bár az arányokat nehéz eltalálni,talán most jól sikerült ez is.
A készlet:

































Dead or Alive by Rucola Designs
Dead or Alive
(köszönöm momadee)

Megint egy sötét oldal,de imádom.Igazából  ATC-t szerettem volna,de annyira nincs ilyen jellegű fotóm,csak ez az egy,hogy más megoldás kellett.Elkezdtem a papírokat variálni,mosogatni,legyen a holdas rész,kis vöröses is alatta,a házikó,egy kis előtér,na hát ezt jó pár papírból raktam így össze.Először mattosabb volt az oldal,sejtelmesebb,de a végén mégis ezt választottam,amelyik élénkebb lett.Szuper volt a készlet,imádtam az össze mosogatást.
A készlet:

































Love life by Mystique Designs
Love life
September Template Challenge 7 th Heaven
template]template
(köszönöm Dida)

Csajos készlet volt a javából,de nem hagytam ki.Pont akkor volt nálunk egy kis barátnője Patriknak,akivel lefényképeztem,így ők kerültek az oldalra.
A készlet:
















A template:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails