2011. október 2., vasárnap

A heti oldalaim


















Bundle Perfect harmony by Melancolie Designs
Bundle Perfect harmony
template Round to Play by NH Designz
template
(köszönöm Pantherka)

A heti oldalaim közül nem tudtam,melyikkel kezdjem,mert több kedvencem is volt.ez volt a legnehezebb,ezért választottam.Körülbelül négyszer  álltam neki.A készlet nagyon tetszett,de ez a template nekem nem jött be és a rossz szokásomhoz híven nem adtam fel,nem tántorított el a kínlódás.A végeredmény viszont nagyon tetszik és így már nem is bánom a rengeteg időt,amit rászántam.
A készlet:

















a template:


































Autumn Splendor by SimplyMagicDesigns
Autumn Splendor

template BeachParty by Busy Bee
freebie
(köszönöm Bettie)

Caroline nagyon helyes kis készletéből ezt hoztam ki.Örülök,hogy bekerültem hozzá,bár igazából a templatek miatt jelentkeztem,de a készletei stílusa is nagyon bejön.Mostanában több Busy Bee templatet is letöltöttem,amik freebiek voltak,nagyon szeretem őket.
A készlet:

















A template:


































Precious Memories of You by Melancolie Designs
Precious Memories of You

template Autumn steps 4. by Tinci Designs
template
(köszönöm Mia)
(köszönöm Dytka)

Ez már egy régebbi oldal,elfelejtettem feltenni a galériába is,ide is,de szerintem nem véletlen,én csufoskodok rajta.Ráadásul két GSO-t kaptam rá,na én még egyet sem adtam volna. :D Jó,az oldal maga szép lett,elhomályosítom a fotót.:D
A készlet:

















A template:

































100 % happiness by Delph Designs
100 % happiness

template Autumn steps 4. by Tinci Designs
template

RAK for Sue
(köszönöm Bettie)

Jókor jött,hogy Delph szeretett volna ezzel a készlettel a barátnőjének oldalakat,mert ezen azért Patrik nagyon furin érezte volna magát. :D Aranyos kis csajos volt a készlet.Természetesen Tinci templatevel készült.
A készlet:


































Solitude by Charlize Creations
Solitude

template Summer Flavors: Neapolitan freebie by Busy Bee
template
(köszönöm momadee)

Most nem hagyom le Charlize oldalát sem,mert valamiért mindig elmaradok velük.Nagyon helyes és végre szolid színű volt a készlet,bár nem ment most könnyen,lehet egyszerűbb templatet kellett volna választanom.
A készlet:

















A template:

















Na,mára ennyit,holnap hozom a 7th oldalakat is.Szerintem így fogom csinálni,heti bemutatóval.Hétvégén azért tudok kicsit blogolni,hétköznap csak oldalakra futja esténként.Ha külön posztokba tenném,akkor se lenne több a látogatottság,így viszont ha valaki erre jár,több szép készletet is láthat egyszerre.Most már figyelek a linkekre is,nem volt szokásom betenni a blogba.Lusta disznó vagyok na!!
Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails