2011. január 18., kedd

My Fairy Wonderland by Mellye Creations


















My Fairy Wonderland by Mellye Creations

Ez a készlet megint könnyen ment Mellynél.Annyira adták magukat az elemek.Most a kis tündér leányka leülési pozíciója miatt ez a fotó ugrott be,ehhez csináltam egy kis romantikus mesevilágot.Most történet nem nagyon alakult ki bennem,inkább csak pakolgattam,hogy valami helyes környezetben üldögéljenek. :D
A készlet:

















Kapható az MCB shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Wishes For A Dream by Charlize Creations


















Wishes For A Dream by Charlize Creations


Új CT tagságom. Brigi vitt bele a bűnbe,megint.Azt mondja,jól csinálom ezt a stílust,nekem való,próbáljam meg
Charlize CT-jét.Na én megpróbáltam és sikerült.Ez lett az első oldalam.Próbáltam egy kis történetet kialakítani a herceg,béka,hercegkisasszonyból kreálni,nem tudom,mennyire jön át ez.Az látszik,hogy a kis királyfim nem nagyon akarta a brekuszt megpuszilni,hogy átváltozzon,pedig egész tündéri kis királylány lett belőle. :D :D
A készlet:

















A készlet kapható a Scrapbookgraphics shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

A Whole Year by Just Because Studio


















A Whole Year - January *Bundle* by Just Because Studio and Bianca Argollo
(köszönöm Madgentis)

 Egyre jobban bírom ezt a stílust,itt lehet pakolni rendesen és valahogy kívánta is ez az oldal.Sitty-sutty a helyére került minden.az az igazság,nekem kicsit kevés elemeket tartalmaznak a készletek,de most ez a sok papír a kompozíció alatt nagyon feldobta az egészet sztem.Azt is csípem Daninál,hogy mindig vannak külön betűk,néha templatek,szóval elég komoly készleteket készít.Most meg is mutatom minden részét.Néha elcsodálkozom magamon,honnan jönnek az ötletek.Azon meg végképp csodálkozom,mikor erre a típusú oldalamra GSO-t kapok.
A készlet:





















































































Kapható a DSB shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Happiness by Lilibule


















Happiness by Lilibule
(köszönöm Dukuu)

Egy kis vidámság a szürke téli időben.Békariogatás,menekülnek is,mondjuk ilyen arckifejezéstől nem is csoda.Szegény nyuszi meg csak nézi,mi történik,ahogy néha én is és elgondolkodok,hogy tiszta-e az én gyermekem agyacskája. :D :D Egy album nem lenne elég a sok arckifejezését megörökíteni és mindhez valami hülyeség is párosul.
A készlet:

















Kapható a STB és SLS shopokban.
Köszi,hogy benéztél!!

OKC-Dido Designs



































Nostalgic Moments by Dido Designs


Nagy meglepetésemre részt vehettem Dido OKC-ján.Szerintem annyira szupert akartam alkotni,hogy nem igazán sikerült.Bár megmondom őszintén,nekem tetszenek az oldalak,az én stílusom,nem tudtam magamat meghazuttolni,de annyira csodaszép oldalakt láttam,hogy elkeseredtem.Nem is tudok ehhez mást hozzáfűzni.
A készlet:

















 Kapható a A5D shopban.
Köszönöm,hogy benéztél!

Dark side by IDesign


















Dark side by IDesign
(köszönöm kathitownz)

Nálam sokat számít,ha meglátok egy készletet,beugrik-e róla egy fotó.Ha nem,sokat kínlódok.Most egyből a kis farkasnak festett fotója ugrott be,ehhez alakítottam ki az oldalt.Először nem volt tervben a felső rész,de azt úgy gondoltam,azért így túl sötét lenne,inkább megcsináltam hozzá a vidámabb,mosolygósabb fotókkal és kicsit világosabb elemekkel a felső részt.
A készlet:

















Kapható a DMS shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Designs by Mörjike:Dear Diary - everydays


















Designs by Mörjike:Dear Diary - everydays

Ehhez a fotóhoz már nagyon vártam Mörjike új készletét és csak reménykedtem benne,hogy olyan lesz,ami illik hozzá,sztem olyan lett.Nehéz volt a fiúkról az utcán fotót csinálni,néha még bent a lakásban is,nem hogy kint. Szaladtam előttük és gyorsan előkaptam a gépet,de kaptam is érte,mert állítólag nem tesz jót a hideg a gépnek.Ja persze!! :D
A készlet:

















Kapható a LDD shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Glam fashion victim by Cali Design


















Glam fashion victim by Cali Design
(köszönöm emst)

Szuper volt ez a készlet,de kivételesen nem saját fotóval dolgoztam.sajnálom is,mert sztem jó oldal lett,de nem volt időm csinálni magamról egy csini fotót,hogy azt használjam.
A készlet:


































Kapható a Scrap Angel shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails