2011. július 26., kedd

7th Heaven oldalak a múlt hétről


















Sweet Pea by JR studio 13 
Cluster magic 2. by Tinci Designs
(köszönöm Dytka)

Kicsit megijedtem megint a zöldektől,de szerencsére volt pár fehér elem is,ami nagyon szépen korrigálta a nekem megint rikítónak tűnő zöldikéket.szuper fantasy oldalt lehetett volna csinálni a készletből,de én inkább Tinci szenzációs template csomagját választottam,kicsit actionoztam,megvilágítottam és már szupi is lett.Nekem tetszik.
A készlet:
















a template:



































You are so Beautiful by Novaczka
Orange Dream part 1 by WendyP Designs


Hozzám képest minimálra sikeredett az oldal,szép volt ez a piros fekete fehér készlet,kipróbáltam.,a kis rózsaszín külön tetszik benne.
A készlet:


















A template: 



















All what I need by NH Designz

Nina most nem template csomagot hozott,hanem egy készletet. A fotón épp nagy szekrény szerelés közben van a drágám,a nyelve mindig kint ficereg,bármit dolgozik,nagyon koncentrál.Klassz fiús készletnek nézett ki,de aztán valahogy nem kaptam el a fonalat,elég egyszerűcske oldal lett.
A készlet:


































Boys In Charge THE BUNDLE by SnapWings 
Cluster magic 2. by Tinci Designs
(köszönöm Bettie) 
(köszönöm Windgefluester)

A héten talán ez volt a kedvenc oldalam. Nagyon csípem ezt a stílust és megint Tinci templateje bevált hozzá.Talán a fotókat kicsit túl világosra csináltam,de nem akartam,hogy annyira beleolvadjon az oldalba és inkább a hátteret vettem hozzá alapul.
A készlet:
















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails