2012. január 22., vasárnap

Szokásos blog elmaradás

















Time goes by... by Thaliris Designs
kit

(köszönöm Shirley1md)

Kicsit hosszú leszek megint,sok-sok elmaradásom van,nem volt kedvem blogolni.Sokszor nagyobb erőfeszítés a blog írás,mint az oldal készítés.Nem igazán tudok miről írni,nem tudok jól fogalmazni,ezek az okok. Ez az oldal nem tudom,hogy pattant ki a fejemből,csak elkezdtem a papírokkal játszani,aztán az elemekkel,a fotót már majdnem a végén kerítettem rá és onnét még tovább alakítgattam.A végén tompítottam az egészen és kész.
A készlet:





























So glam' by Idesign
kit
template Christmas steps 4.by Tinci Designs
template
(köszönöm Dida)

Ez sem egy pasis készlet volt,de a fekete háttér sokat dobott rajta szerintem fiús irányba.Nagy kedvencem volt ez a templateje Tincinek,most egy másik stílus lett belőle,mint először.
A készlet:
















A template:
































Sweet world of a baby boy by Delph Designs
kit
template Blue Sky part1 by Eudora Design
template
RAK for Audrey,Remy

(köszönöm Saskia)

Ez a készlet nem volt a szívem csücske,valahogy nem tatláltam meg vele a hangot.Egy RAK oldal lett belőle,amire Delph kért minket,ha lenne kedvünk,készítsünk ennek a babának.Bevallom,nem is bántam.Egyáltalán nem vagyok elégedett,próbáltam a papírokat cserélgetni,de semmi,ami megfogna ebben az oldalban.Van ilyen,na..
A készlet:

















A template:


































Blue Melody by Marta Designs
kit
(köszönöm leacindy)

Kivételesen egész jól boldogultam Marta készletével,talán kezdem a stílusát érezni.Egyszerű,de nekem különlegesnek tűnő oldal készült a készletével és nem is lett sötét.Na azért megdolgoztam vele,mire minden a helyére került.Nála valahogy ez a középre való elrendezés jön be nekem.
A készlet:


































I Am Blessed By Charlize Creations
kit
template Winter steps 3.by Tinci Designs
template
(köszönöm Mary-11)

Jaj,ettől a készlettől majdnem dobtam egy hátast,ezeket a csilli-villi elemeket nagyon nem bírom,de csak azért,mert fiam van szerintem.Borzalmasan nehéz volt nem totálisan csajos oldalt kihozni,de így is csak kicsit sikerült.Az elrendezését viszont imádom,persze,hiszen Tincié,bár ezt is bevallom,próbáltam más készlettel is,de azzal nem ment,nagyon különleges.
A készlet:

















A template:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails