2011. január 15., szombat

Just Because oldalak


















So Kissable by Just Because
(köszönöm Madgentis)

Nagyon tetszenek Dani készletei,annyira jópofa,színes elemek vannak benne.Igaz a papírt nagyon megvariáltam,azok is mindig borzasztó élénkek,de ehhez az oldalhoz nekem ezzel a színhatással jobban tetszett.Próbáltam a fotót is hasonló színben megkreálni,kicsit sötét maradt,de a világosabb változat meg már nem ment volna az oldalhoz.
A készlet:

















Kapható a DSB shopban.

















 Blooming Morning,
(the January Free Collab with $10 Purchase @ Digiscrappers Brasil)

Ez egy collab készlet volt,örültem,hogy megkaptam,tetszett nagyon a készlet.Az az igazság,úgy vettem észre,ezt a stílust annyira nem értékelik,legalábbis DST-n.Nagyon meglepődök mindig,hogy mennyi kommentet kapok ezekre az oldalaimra is,sőt még becsúszik GSO is. Kicsit szolidra vettem most az oldalt,nem is pakoltam agyon,inkább csak finom,elegánsabb stílusban próbáltam.Nekem tetszik.Van a készletben két template is,az egyiket fel is használtam és még fogom is,mert nagyon aranyos.
A készlet:



















































Kapható a DSB shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Lilibule oldalak


















Smooth shaded by Lilibule
(köszönöm emst)

Ez a készlete Lilibuénak csodás volt.Ezt a templatet már régóta meg akartam csinálni,most itt volt rá az alkalom.Ez a kedvenc kis kori fotója Patriknak,gondoltam ebből muszáj kiemelnem  a szemét és a tündéri mozdulatát.
A készlet:

















Kapható az STB shopban.

















Romantic by Lilibule

Ezt a fotót karácsony környékén csináltam,pont mentünk valahova és előkaptam a gépet.Nem igazán sikerült jól,mert nem voltak hajlandóak a fiúk megállni egy pillanatra sem.Néha unják,ha sokat fotózom őket,egyből szekálnak,na megint valami oldalra kellünk.
A készlet:

















Kapható a STB shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Dans mon cocoon by IDesign


















Dans mon cocoon by IDesign
(köszönöm emst)

Általában Isának templates oldalakat szoktam csinálni,de ez a készlet most nagyon inspiráló volt egy ilyen kis vidámabb,elegánsabb oldalhoz.Legalábbis szerintem elegáns lett.A fotó elég fura pózban készült,több részét sajnos nem is tudtam volna felhasználni,ezért került az a sál is a kezébe,mert ott egy játék volt,de elég sötét,így nem illett volna az oldalra.
A készlet:

















Kapható a DMS shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Mellye:My Middle land


















My Middle land by Mellye Creations
(Köszönöm Mia)

Egy kis romantikus oldal,épp szerelmet vall a drágám a kis tündérlánynak.
A készlet:


































Kapható a MCB shopban.
 Köszi,hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails