2011. február 14., hétfő

Espérance by Laurence Designs

 
















Espérance by Laurence Designs
GSO-DST
(köszönöm anndahl)

Egy elegáns készlethez elegáns fotó kellett,bár ezt már felhasználtam régebben.Hétvégén nagyon elkapott az ihlet,de most ma megint kicsit megzuhantam,még mindig nem mehetek dolgozni,viszont reggel megyek a szemüvegemért.Pénteken mikor megpróbáltam,el sem akartam hinni,hogy tisztán látok,nincsenek dupla betűk,homály minden körül.Remélem készen is ilyen szuper lesz.(ennyi pénzért)Amúgy pihenésre vagyok ítélve,elég hosszúra,csak azért féltem a munka helyem,viszont bízok a megértésben.
A készlet:



































Kapható a DMS kínálatában!
Köszi,hogy benéztél!!

Envole Moi by IDesign


















Envole Moi by IDesign
(köszönöm Kuki)
Ezek a fotók egy sorozat részei,valamelyik nap pizzát evett,na ez túlzás,mert lenyalogatta róla a feltétet,meg a majonézt.Igaz,hogy a készlethez nem igazán illik,valami elegánsabb fotó kellett volna,de most nagyon fogytán vagytok,reméljük jön a jó idő és lesz mit fotózni.
A készlet:

















Kapható a DMS shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Desperado Mini Kit by Cali Design


















Desperado Mini Kit by Cali Design

Cali mini készletéhez nem volt jobb ötletem ennél a fotónál.Éppen harcolnak az egyik barátunk kutyájával.Imádja az állatokat,de érdekes módon a kisebb kutyákat nem csipi,a nagyokkal meg imád játszani.Nem tudom,meddig tudjuk még tartani,hogy nem lesz itthon állatunk.
A készlet:


































Kapható a DMS shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Red Like Love, Black as Hope by Laurence Designs


















Red Like Love, Black as Hope by Laurence Designs
(köszönöm Jeanet)

Ezt egy különleges oldalnak minősítettem a számomra,fogalmam sincs,honnan jött az ötlet,hogy ilyen féloldalas legyen.Charlizenek volt egy ilyen templateje,talán az ihletett.Nagyon piros és nagyon fekete volt a készlet,próbáltam harmónikusan összehangolni egy kis fehéret bele csempészve és csak pakolgattam,alakítgattam az elemeket.A fotókat is félig fekete fehérre csináltam,csak a gyerek lett kicsit színesebb.Így talán nem üt az oldal stílusától és színvilágától sem.
A készlet:

















Köszi,hogy benéztél!!

Charlize Creations és Cherry designs


















Smitten With SBG - Valentine's Blog Train - Charlize Creations

Megkezdődnek a Valentinos készletek.Ettől kicsit megijedtem,olyan aprócska készlet volt,de tetszik a végeredmény,nem lett túl pakolva,szolidra sikeredett,mégis színes,vidámnak tűnik.
A készletecske:

















kapható a SBG shopban.

















Sweet time by Cherry design

Cherryt már párszor el akartam hagyni,de olyan hülye kis lelkis vagyok,nehezen veszem rá magam,pedig néha nagyon nem inspirál.Most kivételesen volt egy jó ötletem,amiből ez lett. Nagyon régi és nagyon kedvenc fotóm ez a fiúkról.Hétvégén egész jó formában voltam,lesz még pár oldalam a napokban,talán időm is feltenni.Lehet kezdek helyre rázódni,de elég változó.
A készlet:

















Kapható a DMS kínálatában.
Köszi,hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails