2011. március 22., kedd

un parfum d'évasion by IDesign


















un parfum d'évasion by IDesign
(köszönöm Shawna)

Kicsit gyors oldalra sikeredett Isa készletével,de a végeredmény nagyon tetszik.(megint totál el vagyok maradva,ez a betegeskedés sok időmet és még több energiámat kivett)Valamiért mikor megláttam ezt a kitekert papírt,egyből egy ilyen elrendezés jutott eszembe,a fotó meg egyértelmű volt számomra,válogatnom sem kellett.Patriknak nem tetszik az oldal,mert a fotó a Balatonon készült,itt meg nincs sehol. :D Mondtam neki,hogy most a parton vagy és nézelődsz. :D Megelégedett a válasszal.
A készletet hozom este,most futok megint.A héten még nem megy oviba és anyunál alszik,hogy reggel ne kelljen hajnalban citálnom hozzá. Már ugye hétfőre kiírták,de én nem engedem,ilyen betegséget nem lehet pár nap alatt kiheverni.
A készlet:
















Köszi hogy benéztél!!

Born in a Cabbage Born in a Flower collab (Cali Design, Scrapofangel)


















Born in a Cabbage Born in a Flower collab (Cali Design, Scrapofangel)

Cali készletével megint nem bírtam magammal,jól telepakoltam,de annyira beindultam, ez lett belőle. Nem gondoltam,hogy a végére ennyire sűrűre sikeredik,de valahogy mindennek találtam helyet.Ehhez az oldalhoz nagyon nincs is mit hozzáfűznöm,nézegetni kell. :D
A készlet:


































Köszi hogy benéztél!!

Eternity by Lilibule Scrap Design




















Eternity by Lilibule Scrap Design
template NH design
(köszönöm mummyd)

Talán végre sikerült nem túlpakolnom egy oldalt,most ehhez volt kedvem.Mostanában sok kis kori fotót előszedek,van amit már el is felejtettem és még nem is használtam,talán ez is ilyen.Megint próbálkoztam a fényekkel,de nem tudom mikor fogom végre úgy eltalálni,ahogy szeretném.ezt most lentről a sarokból kellett volna kicsit megvilágítani,de nagyon a fotókra került a fény.Remélem azért tetszik.Elég aprócska készlet volt,de igyekeztem szépen felépíteni azt a kevéske elemet.Így elnézve a készletet,egész más stílus alakult ki az oldalamból,nem így terveztem,olyan Danis,Charlizes oldalra gondoltam.Érdekes,néha az ember hogy el tud vonatkoztatni magától a készlet stílusától.
A készlet:
































Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails