2011. augusztus 30., kedd

Múlt heti kedvenceim(7th Heaven oldalak) és ajándék Briginek


















Fanny autumn hedgehogs by KandI Designs
Fanny autumn hedgehogs
(köszönöm Shirley1md)
(köszönöm Mia)

Na ez az oldal végre nem csak tetszik,hanem imádom.Elégedett vagyok vele,a fotó számomra most tökéletesnek mondható,szépen van kivágva,belesimul az oldalba.Igaz Patrik megjegyezte,hogy nem is barna a melegítője,de elfogadta,hogy így passzol. :D Na persze ebbe is bele lehetne kötni,de ezt most meghagyom másoknak,hihihi.
A készlet:

































Freshnnes by Lisete Scrap
Freshnnes
 
August template challenge-Orange Dream Freebie by WendyP Designs
template
(köszönöm july-c)

Kis helyeske lett szerintem.Tetszik a finomsága.Sokat illesztgettem az elemeket,de a végén össze jött,sok volt a karika,nehéz volt egy formát össze hozni.
A készlet:
















A template:


































Thé Champetre by MDesigns
Thé Champetre
Cluster Magic 4. by Tinci Designs
template
RAK for Hékás
(köszönöm Dalis)

Briginek nem készítettem ajándékot az esküvőjére,így utólag,a fotókból választva kapott egy oldalt tőlem.Nagyon érdekes volt,mert Ő is pont ezt a készletet és még ráadásnak ezt a templatet is választotta a saját oldalához.(pedig aztán Tincinek rengeteg szebbnél szebb készlete van!!!)Nagyon egy hullám hosszon vagyunk,ebből is látszik és tényleg nem is beszéltünk róla!!!Jó volt így látni a két oldalt,de remélem azért az enyémnek is örült. :D
A készlet:
















A template:
















Köszi hogy benéztél!!

Holnap már jönnek az új 7th-s oldalak,én viszont megint el vagyok maradva a blogolással.Oldalakat is csak este,vagy hétvégén a csendes pihenőben tudok készíteni,ha épp nem meccsre megyünk,vagy ha valami progi nincs.Egyre több designer van 7 th-n,csodás készletekkel,nehezen tudok ellen állni,pedig muszáj lesz.Holnap meglepim is lesz!!Vagy holnap után,mert még két Charlize oldalamat sem tettem fel.Most pedig nem szívesen válnék meg egy CT tagságomtól sem,de azt sem szeretném,ha a sok oldal a minőség rovására menne.

Két kis kékségem(Delph Designs,Lady Papillon Design)


















Everything by DelphDesigns & Aurelie Kit collab
template Happy Steps 2.by Tinci Designs
(köszönöm digitalessandra)

Most azért történtek velem jó dolgok scrap téren.Kaptam az előző bejegyzésemhez két kedves kommentet.Judit azért néha megtisztel pár kedves szóval,de most hosszabban is kifejtette,hogy tetszik neki,amit csinálok.Úgy örültem neki,meg Kreatívhit is sűrűbben jön hozzám.Mindig ksrgek ezen a blog dolgon,mert már kifejtettem,hogy a galériás kommentek,mármint a külföldi,azért kevésbé ad vissza jelzést az ember munkájáról.A másik öröm,hogy ez az oldal az új CT tagságom első alkotása.Az örömöm azért nagyobb,mint máskor,mert most nem jelentkeztem,hanem Delph kérdezte,lenne-e kedvem csatlakozni,mert tetszenek neki az oldalaim.Most két hónapig vendég leszek.Már régóta szemeztem a készleteivel,nagyon szépek.Szó-szó,ilyen lett az első oldalam.
A készlet:


































Deep blue by Lady Papillon Design
template Summer Love Freebie2 by Eudora Design
(köszönöm Bettie)

Bettiet is meg kell említenem,mert többször kapok Tőle is elismerést azzal,hogy sok GSO-t kapok.Itt is köszönöm neki,ez is jó érzés. Ez az oldal most azért különleges számomra,mert igaz nagyon tetszenek másnál a buborékok,de én ritkán használom őket.Valahogy nem találom a helyüket.Olyan szépen el tudják helyezni,de nekem ezzel az aprósággal mindig bajom van.Most megpróbálkoztam vele,de megmondom őszintén,nem vagyok elégedett velük.Nem érzem őket a helyükön.
A készlet:

















A template:
Letölthető ITT

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails