2010. március 7., vasárnap

Forever

 
Rainbow új készlete a Forever young.Kapható a Scrap it Sassy-nál.
Megint egy OKC-n vehettem részt.Nagyon tetszik ez a sok lehetőség,amit kínál arra,hogy alkothassunk.Kicsit elrontottam a képet,mert a kék háttér alatt van még egy világos papír,de nem gondoltam,hogy így nem fog látszani,nagyon zavar.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon szép mindkét oldalad. Ez is nagyon tetszik, nagyon technikás lehet (vágás, összemosás), és nagyon jól sikerült. Kedvet hoz a készlethez.

Unknown írta...

be kellene jelentkeznem újra szotyi voltam..... :)

Bea írta...

Az eltűnős bejegyzésedhez: én is eltűntem egy ideje, talán most kezdek lassan visszatérni. Tényleg elveszi az ember kedvét, ha feltölt egy galériába és nincs rá semmi reakció, pedig saját maga úgy érzi nagyot alkotott.
A blogot és a képeket most már a magam örömére csinálom, úgy, mint a kezdetekben, amikor azt sem tudtam, mi az a scrapbook, de létrehoztam a blogomat, és töltöttem fel a "scrap"-es képeimet. Azt hiszem visszajutottam ehhez az érzéshez, bár nagyon jól esik, amikor valaki hosszászól a blogomhoz. Én is benézegetek sok blogra, de jól írta "Merika", honnan tudják, hogy ott jártam, ha nem írok megjegyzést. Úgyhogy most már gyakrabban fogom tenni.
Amúgy nagyon szeretem a fantasy jellegű képeidet, lassan én is megpróbálkozom egy ilyen stílusú képpel.

zina2003-adrienn írta...

Szerintem ez a kép is nagyon jó!Nem értem téded mi zavar rajra.Én nem találom a hibát!:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails