2010. június 16., szerda

Lift



A liftelés a gyengém,úgy látszik.Már régebben kinéztem(nagy kedvencem)TaylorMade template kollekcióját,de ugye a vásárlásról nem vagyok híres,ezért megcsináltam magamnak.Az egyik CT tagjának az oldalát választottam.Többet is meg akartam csinálni,de mire ezzel kész lettem,megőszültem.Minden kockát külön-külön raktam össze,egyesével,na ez napokba telt(szerény voltam,mert hetekbe:D).Egyforma méretezéssel nem volt gond,ugye lehet másolni,de az egyforma távolságokkal annál inkább.Utána a papÍrokat alápakolni,a megfelelő helyen,megfelelő színű legyen,hasonló textúrával,mint az eredeti.A fotót megint agyon actionoztam,de a fekete fehér nem tetszett,ezért kicsit azt másképp csináltam,de így a blogon nézve világosíthattam volna rajta..A madárka megfestésétől féltem a legjobban,de az volt a legkönnyebb,idézőjelben,a többihez képest,meg a pacák.A színes feliratok nem a legjobban sikerültek,nehéz volt megfelelő ecsetet találni hozzá,a szívecskéket nem tudom hányszor radírozhattam le,mire sikerült.az alap színeket szándékosan kicsit sötétebbre csináltam,talán a fotó miatt is,jobban passzolt így.A feliratnak az apróbb betűs részét alig tudtam kisilabizálni a nulla angol tudásommal,remélem nem írtam hülyeséget.Összességében nekem tetszik,számomra megérte a sok munkát.Remélem más szerint is.
Gondolkodtam,hogy felteszem a template-jét,amit én csináltam,de nem lenne etikus,vagy nem tudom,lehet szabad ilyet csinálni,nem értek ehhez. 

4 megjegyzés:

csuti írta...

Azta! Ez az oldal fantasztikus lett, nagyon-nagyon tetszik! Látszik, hogy sokat dolgoztál vele, de megérte, gyönyörű minden részlete! Amúgy én is szeretek liftelni:-)

Dorka írta...

öööööööööööööööööööööööööööö Woooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww EGYESÉVEL??????????
RESPECT!

Kisnyul / Andi írta...

Nagyon tetszik és igazán megérte! Ügyes vagy!

Janka írta...

Szia Millu! Valóban nagyon ügyes vagy és kitartó, hogy így sikerült lemásolnod ezt a sablont. Viszont engedd meg, hogy szóljak: ez így nem igazán szabályos, megengedett. Gondolj csak bele! Más, név szerint Amanda Taylor sokat fáradozott, hogy ezt a pakkot összehozza, munkája van benne, az ÖTLETE, és mögötte egy márkanév, ami talán le is van védve. Biztosan nem voltál tisztában ezzel, mikor kigondoltad ezt, azért szólok. Ha nem tudom/akarom megvenni egy dizájner termékét, attól még nem kapok jogot arra, hogy ugyanazt legyártsam saját magamnak. Ez így nem tisztességes, és szerintem, nem is törvényes. (Még úgy sem, ha egy digisablont alkalmazok hagymára!)

Remélem, átgondolod ezt, és te is belátod a fent leírtakat :)

Azt semmiképpen sem javaslom, hogy feltöltsd külföldi galériába, ahol esetleg Amanda szembe találkozhat vele. Elég kellemetlen lenne, szerintem.

Bízom benne, hogy az itt megmutatkozó tehetségedet a saját ötleteiddel kombinálva is tudod kamatoztatni.

Üdv:
Janka (mint magánember)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails