2012. január 26., csütörtök

Nem leszek......

egy jó darabig biztosan.Miután minden CT-nek írtam már,gondoltam itt is szólok,ha valaki esetleg hiányol.(annyit mindjárt megjegyeznék,hogy akiktől eddig kaptam választ,nagyon rendesek voltak és megértőek)miért is?Az okos, ügyes millu az előző esetből sem tanulva,még mindig nem mentette el a cuccait és most jól megkapta.Múltkor a külső vinyómat a Tesóm(mindig a fő reménységem)megmentette,megmaradtak a fotóim,most a belső vinyó szállt el,csekély 500 giga.Csak az idei fotóim és cuccaim vannak meg,amiket az új külsőn tároltam.mit érzek?Nem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem,sem a fájdalmat sem a lelkiismeret furdalást,hogy nem szántam rá akár ha kellett volna két hetet is,hogy elmentsem és kiírjam legalább a fotóimat.
Csak ennyit akartam mondani,mert ezt nem kell tulspirázni,hordozni fogom ezt magammal szerintem életem végéig,főleg amilyen ragaszkodó vagyok mindenhez,ezt sem fogom tudni megemészteni......
Most a maradékot,elég csekély,szeretném rendbe tenni,kiírni,lementeni,nem tudom.........

5 megjegyzés:

Toni írta...

Nagyon sajnálom, átérzem a téged ért veszteséget! Remélem mihamarabb rendezed soraidat - legfőképp lélekben - és újra jer alkotni!

Gólya írta...

:(((((((((((( sajnálom! Gyógyulást a lelkednek!

hékás írta...

ó, de borzalmasan hangzik ez... nagyon sajnálom, tudom,milyen kincseket őriztél ott. A vinyó megmentésben nem tudok segíteni, de ha a lelkednél is elkél a baráti segítség, tudod hol találsz meg

krisssz írta...

Jaj, de sajnálom! Nekem is volt egy nagy vinyó halálom, 500 GB ment a kukába. Pótolhatatlan utazási és családi fotók. És én sem tanultam belőle, aztán jött a második, de nekem azt tudta megmenteni a gyerekem. Na, akkor azonnal megcsináltattam vele. Úgy hogy most minden tükrözve van, vagyis mindenből automatikusan két külön vinyón két példány. De még ez sem torál biztonság, mert ha villám csap a gépbe, mindkettő kinyiffan. Szóval még egy külső fájlszerver is kellene. Szóval muszáj költeni rá, mert sajnos ilyen előfordul. Azért idővel beletörődik ám az ember, ennél nagyobb bajod ne legyen az életben:)

Margó írta...

Csilla, nagyon átérzem - főleg az utolsó előtti mondatot olvasva, magam is ilyen vagyok! Abban azért szeretnék bízni, hogy "törekedni" fogsz a megemésztésére, mert az már azért legalább egy negyed siker!!!
Most azért az a jó, hogy nagyon sok fotód szkreppelted, és az oldalaiddal együtt a galériákban megvannak! Remélem, a maradékban vannak kedvenceid, amik kis örömöt jelenthetnek! ... és az is jó lenne, ha rászorítanád magad arra, hogy igenis most is, ha kevesebbet is, de alkoss oldalt!!!!!!!!!!!!!!
... és kattogtasd a géped, mert szerintem most ebben a "helyzetben" kiélezetten szuper fotókat készíthetsz, szélsőséges érzelmi pillanatokat vehetsz észre magad körül!!! .. és folytasd a csodálatos oldalak alkotását!!!
és, ha bármi van, amiben esetleg én tudnék segíteni, várom, hogy írj!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails