2012. január 7., szombat

Ünnepek elött,alatt,után


Bonne Année 2012 by PtiteSouris Design
kit 
Template Set 34 by Jumpstart Designs
template
(köszönöm Bettie)

Kicsit hosszú leszek most,mert az ünnepek alatt nem blogoltam,de oldalak azért készültek.Ez a készlet nem volt túl nagy,de próbáltam azért nem egyszerűcske oldalt kihozni belőle,szerintem tök jól sikerült.Tetszik benne a sok zöld és mégis színes,vidám lett.
A készlet:

A template:


Holiday Spirit by Pet-El Design
kit
template Christmas steps 3. by Tinci Designs
template

Ez az oldalam már régen készült,még Elitka kért meg,nem csinálnék-e neki egy oldalt,de még csak mostanában jelent meg.Nagyon aranyos készlet volt,próbáltam egy nem megszokott,sablonos oldalt kihozni,ami sikerült is szerintem.
A készlet:

A template:This is my day by Marta Designs
kit
(köszönöm Filippok)

Marta mostani készlete nagyon tetszett,bár ez sem volt egy fiús kimondottan,de sikerült megoldani a dolgot.Kicsit a papírokkal is játszottam,meg a fotót is különlegesen próbáltam bele illeszteni a környezetbe.Marta készletei amúgy nekem nagyon nehezek,nem tudom,hogy a csajosság miatt-e vagy egyszerűen az elemek különlegessége miatt,de sokat dolgozok velük,hogy elfogadjam,ami lesz belőle.
A készlet:


Welcome Little Erwann by PtiteSouris Design
kit
template Christmas steps 4.by Tinci Designs
template
(köszönöm Lucienne)

Ezt a tagságomat is nagyon szeretem,szuper volt ez a készlet is,tudtam szépen pakolgatni,találtam helyet mindennek,ami tetszett a készletből,pedig először megijedtem tőle,mert elég babás a készlet és valahogy olyan oldalakat már nehezen hozok össze.Talán mert megnőtt már a gyerek,nem tudom.
A készlet:

A template:


Embrace Life Full Kit by Just Because Studio
kit
DOTW Freebie By Jen D
template

Végre előkerült megint Dani,néha hosszú ideig hallgat,de már hiányzott egy ilyen stílusú oldal is,mert szeretem ezeket is.Egy freebie templatet találtam,ami tökéletes volt ehhez a készlethez.
A készlet:

A template:


Blue as the Hope by Thaliris Designs
kit
template Cluster magic 2.by Tinci Designs
template
(köszönöm Dida)

Thalirist is imádom,bár nem minden készlettel vagyok kibékülve,de hát ezzel biztos mindenki így van.Ez most különösen tetszett,jó tele is lett az oldal,de ilyen kedvem volt és Tinci templateje tökéletesen illett hozzá.
A készlet:

A template:

Köszi hogy benéztél!!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails