2012. február 4., szombat

Csodák bizony vannak....

vagy legalábbis van egy csúcs szuper Öcsém.Köszönöm a sok sok kedves megjegyzést,a sok sok szorítást.Nagyon jól estek itt is és FB-n is.A jelenlegi helyzet az,hogy elvittem "szerelőhöz" a gépet,négy napig nála volt,hogy lementse a nem látszó partíciókról az adatokat,mert sajnos nem tudtunk majdnem 300 giga cuccunkról semmit,egyszerűen eltűnt.100 gigányit láttunk,az meg volt,de a többi sehol.A lementését nem részletezem,nem bántom a fiatal embert,ő csak a jpg. fájlokat mentegette,de abba ugye beletartoztak a készletek papírjai is,na a lényeg,nem sikerült neki,mert amit lementett,azt se nyitotta meg semmi.A tesóm most nem lakik itthon,így csak távsegítséggel tudta megnézni a gépet.Lepörgetett valami programot,vagy két órát futott(már abban láttam olyan fájlokat,amik hiányoztak tutira)utána egy másik programmal belenézett.Elég hosszadalmas volt minden alkalommal,pár este és éjszaka ráment,de MEGÉRTE.Mit hogy csinált nem tudom,nem is részletezem,de a lényeg,hogy jelenleg letöltöttünk az elveszett gigákból kb. 200-at.Még lesz egy-két nekifutás,hogy ellenőrizzük,mi hiányzik még,de már ez is hatalmas öröm,hogy ennyi meglett és ráadásul egy az egyben úgy,ahogy eredetileg volt.Fogalmam sincs,hogy csinálta,hova lettek a cuccok,de már itt fityereg a külső meghajtón.Na most viszont aztán mindenünk ezen van.
Most kerestem egy képtárat,ahova az összes fotót fel tudom tölteni,innentől pár napomat ezzel fogom tölteni,aztán valami mentési módot is kell találnom,hogy a külső vinyó cuccait elmentsem.Krissz írta ezt a tükrözési dolgot,eddig az tűnt a legjobbnak,de majd írok neki egy kis segítségért,mert amit találtam leírást róla,abban én elakadtam.Ha bárkinek van jó ötlete ezzel kapcsolatban,nagyon szívesen venném,vagy bármi mentési módot.
Utánna még rendet is kell tennem ezen a vinyón,mert káosz van,de akkora.Szó mi szó,egy darabig még nem alkotok,pedig már nagyon hiányzik,de még programokat is kell telepíteni,mert ugye azok azért elvesztek,elveszett a mozillás könyvjelzőm,amibe iszonyat sok oldal el volt mentve,pedig azt időnként szoktam menteni,de most már miért is ne,elég régóta nem mentettem el.Rengeteg tutorial,actionos oldalak,sok dolog ami hiányozni fog.
Röviden ennyi a helyzet,de valóban ez legyen a legnagyobb problémám az életben,hogy a gépről elszállnak a dolgaim,csak az az igazság,rossz volt,hogy minden nap eszembe jutott valami esemény,ahol voltunk és fotók meg sehol nem voltak.A rengeteg készletem is hiányzott,az összegyűjtögetett dolgaim.
Remélem hamarosan új oldalakkal fogok jönni.

4 megjegyzés:

hékás írta...

Jaj de szuper hír!!! Örülök, hogy sikerült szuperöcsédnek, rettentő nagy az öröm gondolom :) Várunk vissza

Gólya írta...

Na, ez már valami, örülök, hogyha részben is de megvannak! Szurkolok a maradék 100nak!

Rucola Designs írta...

Igeeeen!!! Csodák vannak, és a pozitív gondolatok is működnek! Óriási gratula az öcsédnek! :)) Gyere!!!

Toni írta...

Nagyon örülök a fejleményeknek!!! Bármilyen segítség kell infó kell: webcímek, tutorok elérése, gyűjtemények helye szóljál... gyorsabban vissza tudod könyvjelzőzni, ha linkeljük őket...
Én nem tükrözök. Attól függ mennyire vagyok termékeny (fotó, scrap), de havonta 1x rányomom a külső vinyót. + Gépen belül minden más meghajtón van, (külön a fotók, külön a scrappes cuccok....) sőt a meghajtók is meg vannak osztva. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy minden egyszerre menjen halni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails