2010. május 23., vasárnap

Emlékezés





































A Scrapbook.hu-n Rita tecnikaváltás feladatatára készítettem ezt az oldalt.Hagyományos oldalt kellett digiben vagy fordítva készíteni.Nekem most Jóandi oldalára esett a választásom,sajnos nagyon szomorú apropóból.Januárban váratlanul meghalt Apukám,ez a kép még decemberben készült róla.Eddig sem megfelelő készletem,sem lelkierőm nem volt valami emléket készíteni,de ehhez megfelelő készletet nincs is.
Nem gondoltam,mekkora fába vágtam a fejszém,csak mikor már nyakig benne voltam az alkotásban.Annyira aprólékos munka van az eredeti oldalban,de semmit nem akartam változtatni rajta,már amennyire ezt egy hagyomásról digiben meg lehet valósítani.Sok elemet nem találtam hozzá,de azt megpróbálom összeszedni.Rengeteget magam gyártottam,sok ecsetet használtam(na azt tuti nem tudom felsorolni).
Amit biztosan tudok,az a csipke,Cajoline designs.Igazából erre is sok hatást kellett tennem,hogy csipkének is tünjön az oldalon.Tőle származnak a gyöngyök is,bár azok is rózsaszínűek voltak,átszíneztem,hatásokat tettem rá,hogy gyöngynek is látszódjon,a lepke is az ő készletéből való,gyönggyel spékelve.Apró kockás papírt egyáltalán nem találtam,azt két csíkosból hoztam össze(bár ahogy lementettem,nem tünik kockásnak,valamit menet közben elszúrtam,már annyi rétegem volt,azt sem tudtam,hol áll a fejem).Az alap papírt simán feketéből ecsetekkel sikerült összehoznom,a formáját az eredetiből másoltam le(remélem ez így nem baj),a kis gyöngyszemes papírokat is úgy másoltam,aztán színeztem,szegélyt csináltam,a varrásokat is ecsettel bűvöltem rá.A virágokat próbáltam hasonló fajtából összehozni,de a közepét át kellett színeznem(na ezt már kicsit elhamarkodtam,elfogyott a türelmem sztem)A mintás papírokat is ecsettel próbáltam megcsinálni.Amit lefelejtettem,az a kockás papírról a varrás,meg két kis mintás virág.Annyira szeretek liftelni,de örökös hibám marad talán,hogy a tökéletes liftre törekedek.Most igazából nem bánom,nagyon nagy kihívás volt ez,de megmondom őszintén,tetszik az eredmény,magamtól nem tudtam volna egy olyan oldalt összehozni,amit ..hát hogy is mondjam,megérdemelt volna és igazából nem a gyászt,hanem tényleg az emlékeket idézte volna fel.
Na elkanyarodtam,de igazából a lényeges elemeket leírtam.
Köszönöm mindenkinek a galériában a sok kedves hozzászólást.Tudom,hogy ide nem sokan néznek be,rengeteg blog van már az éterben,ezért is jók a galériák,azért ott mindenki végignézi az alkotásokat.

3 megjegyzés:

Judit írta...

GYÖNYÖRŰ!!!!!!! Részvétem apukád miatt, még friss a fájdalom, és tudom jó néha emlékezni. Gyönyörű, részletekben gazdag az oldalad, méltó párja az eredeti oldalnak.

szrjudit írta...

Gyönyörű oldallal állítasz emléket apukádnak! És ha te így szeretsz liftelni, hogy az eredetire törekszel, az nem baj, nem kell szabadkozni érte, mindenki máshogy áll neki egy "feladatnak".

Unknown írta...

szép...:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails