2011. december 23., péntek

Kellemes Ünnepeket Kívánok

                           Kellemes Karácsonyi Ünnepeket   
                                  Kívánok
                  Minden Kedves Olvasómnak   
                          Merry  Christmas  
                          All Readers Dear    A New Year Full Kit by beedeesign
kit
template Cluster magic 2.by Tinci Designs
template

DST-GSO 
 (köszönöm Dida)

Bee legújabb készlete valami gyönyörűséges volt.Bár azt mondtam a csajoknak a CT-ben,hogy nem voltam túl jó formában,szerintük nagyon szép lett az oldal,pedig tényleg így éreztem.A fotóval totál nem vagyok elégedett,de megint nagyon ragaszkodtam ehhez. és kicsit túl actionoztam.Ebből a készletből sokkal szebb oldalt kellett volna kihoznom,ahogy a többi csajszi is meséseket alkotott.A nagy készülődésben és rohanásban nem tudtam oda figyelni,most tényleg csak pakolgattam,pedig ezt a szót nem szeretem.Tinci templatet választottam,ami most a SPD-n jelenik meg.Kicsit meg is keveredtem,FB-n rossz templatet írtam,elnézést Tinci,mindig annyi oldalt csinálok neked,hogy magam is alig bírom követni.
Bee blogján holnap meglepi is lesz!!!Nézzetek be hozzá!!
A készlet:

A template:


Nouvelle Groove Collab With Kitty Designs By Charlize Creations
kit
template Christmas steps 4.by Tinci Designs
template

(köszönöm zaza09)

Charlize nagyon meglepett megint ezzel a készlettel,nagyon tuti volt.Először megijedtem,de aztán ahogy elkezdtem az elemeket illesztgetni,egyre jobban kezdett az oldal kialakulni.A fotó már régi,pár éve volt egy szilveszteri buliban.apa jól nézett ki.:D
A készlet:

A template:


Heart of Wishes By Charlize Creations
kit
template Cluster magic 4. by Tinci Designs
template
(köszönöm Illena)

Na ez már kemény dió volt.A levelekkel nem voltam kibékülve egyáltalán,nem nagyon szeretem az ilyen hosszú leveleket.Az elemek aranyosak voltak,de nehezen kerültek a helyükre,ha egyáltalán mondhatom,hogy a helyükön vannak.Ez most ilyenre sikerült.
A készlet:

A template:


 Mauve Memoirs by Irene Alexeeva
kit
template Winter Inspiration by NH Designz
template
RAK for Hékás
(köszönöm Sarah fairy family)

Ezt az oldalt külön bejegyzésbe kellett volna tennem,annyira büszke vagyok magamra.Irene készlete nekem most nagyon pici és nagyon nehéz volt.Csajossága már nem zavart,max ugye Brigi kap oldalt,ráadásul Irene tetszik is neki.(Ha valaki megdob pár csajszis fotóval,szívesen csinálok másnak is oldalt.)Na szóval,imádom ezt az oldalt,kicsit az egyik fotó csonkult,vagy valami hiba lett rajta,de már sajnos csak a legvégén vettem észre,maga az elrendezés nagyon bejön.
A készlet:

A template:


Köszi hogy benéztél!

1 megjegyzés:

Kovaxka írta...

Én nem érzékelem az ünnepi zizidet :), mesés oldalakt alkottál! Kedvencem a szilveszteri és a lila-Minka! Boldog karácsonyt! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails