2012. február 24., péntek

Elmaradások befejezése


Where The Heart Is by Irene Alexeeva
kit
template Cherish the Love by Poppy Designs
template

GSO-DST
(köszönöm Sarah002)

Még pár oldal lemaradt a blogból,most ezeket is megmutatom és a héten vannak új oldalak végre.Bár megint sok időt elkalandoztam,csak nem hagyott nyugodni a mozillás könyvjelzőm elvesztése,ezért utána jártam.Több napi googlezás után jelentem örömmel,hogy SIKERÜLT a megmentésük.Nem volt egyszerű a dolog,rengeteg tőlem idegen és távol álló dolgot kellett csinálnom a gépen,ilyen-olyan fájlokat ide-oda tenni,kutakodni olyan helyeken a merevlemezen,amihez gőzöm sem volt eddig,de kitartó voltam és bátor,így megvan az összes KÖNYVJELZŐM is.Végre nem csak nyavajgok,hanem örömködök.

Ezt az oldalt imádom,bár nem pasis,nagyon piros,de mégis tetszik.Különlegesnek érzem és Irenet nagyon szeretem,annak ellenére,hogy nekem túl kicsik a készletei,mégis mindig eszembe jut valami újdonság neki.A template is különleges volt és annyira passzolt ehhez a készlethez.
A készlet:

A template:


Sensitive by GoldenSun Designs
kit
Winter steps 4.by Tinci Designs
template

GSO-DST
(köszönöm anndahl)


Aranyos készlet volt és különleges template.Egy nyári és kis kori fotót választottam hozzá,olyan kis vidám és színes lett szerintem.
A készlet:

A template:


Appetite For Love by Marta Designs
kit
template Blue Sky part2 by Eudora Design
template

GSO-DST
(köszönöm Dida)


Marta készleteivel egy kicsit még mindig bajban vagyok néha,pedig nagyon tetszenek,de mégis nehezen boldogulok vele.Ez most megint azok közé tartozott,ami nem igazán sikerült,nem tudom,hogy a színek miatt,vagy túlpakoltam,de nem vagyok elégedett.Az elrendezés pedig tetszik.
A készlet:

A template:


Yes or no? by Goldensun Designs
kit
template Blue Sky freebie2 by Eudora Designs
template

GSO-DST
(köszönöm EkaSry)


Erről az oldalról annyira meg feledkeztem a nagy gép problémák között,még DST-re is csak mostanában került fel.Nem szeretem a sárgát,de itt most annyira hangulatosra sikerült,hogy tetszik.Ebben a hideg időben olyan melegséget áraszt.
A készlet:

A template:

Az elmaradásoknak lassan a végére érek,már csak két oldalam maradt és jöhetnek a heti új oldalaim.Ma Farsangra megyünk,remélem a fényképező nem szúr ki velem,mert múltkor az is szarakodott.
Köszi hogy benéztél!!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails