2012. február 17., péntek

Elmaradások folytatása


I Love - Page Kit By Blagovesta Gosheva
kit
template Blue Sky part3 by Eudora Designs
template
GSO-DST
(köszönöm ren)
GSO2-DST
(köszönöm Dimeda)


Még mindig csak az elmaradásaimat teszem fel,de jövő héten már alkotok tuti,bár totális káoszban vagyok,alig találok meg valamit,de már bele is fáradtam a rendezgetésbe,mert sehogy nem jó.A régi már nem lesz az elrendezés,így meg azt se tudom hol áll a fejem,mit hova tegyek,hol keressek.
jaj,nem is meséltem,hogy ha ilyen ütemben halad a fogacskája a gyermeknek,a nyáron már nem csak fogatlanka képeink lesznek.Végre egy év után mutatja magát mind a két első foga fent is.Majd lefotózom,ha kicsit már nagyobb lesz,de olyan érdekes,szintre napról napra nagyobb.mire kezdődik a suli,már szép lesz.
Ez az oldalam is pár hete készült már,még nem került a blogra.Nem győzőm hangsúlyozni,mennyire imádom Blagovesta stílusát.Ehhez a készlethez egy közös fotót választottam,kicsit actionozva,mert elég sötét volt,próbáltam az elemek színéhez és a papírhoz megfelelően csinálni.
A készlet:

A template:


Little cook by Delph Designs
kit
GSO-DST
(köszönöm Dida)


Jaj,ez az oldal nagyon nehezen állt össze,körbe pakoltam az egész oldalon a gyereket is meg az elemeket is.Voltak a másik szélén,középen,ült a gyerek az asztalon, a káposztán,aztán a végén ilyen lett,már meguntam.A fotóhoz megint ragaszkodtam,ez jutott eszembe akkor egyből a készlet láttán,de valahogy nem tudtam az elrendezést  jól kialakítani,viszont a végeredmény azért tetszik.
A készlet:Mini Kit "Le gardien des rêves" by Ptitesouris Designs
kit
GSO-DST
(köszönöm Dida)


Nem tudom,honnan eredt az ötletem az elrendezéshez,vagyis template volt eredetileg(elfelejtettem linkelni,húha)de a végén annyira bele merültem a pakolásba,rendezgetésbe,hogy abból nem sok maradt meg.A fotó megint előbb meg volt,mint az oldal elrendezési terv,a végén még csináltam róla egy bele mosást is,bár az nem tetszik,a papír elég érdekes volt azon részen és olyan a hatása,mintha rosszul mostam volna be,vagyis átlátszana az üres háttér,pedig az a papír ilyen.Aranyos kis készlet volt,bár a lila nem az esetem,de szerencsére ez elég sötét volt.
A készlet:


Frosty Romance by Laurence Designs
kit
template Cherish the Love by Poppy Designs
template
GSO-DST
(köszönöm momadee)


Laurence készleteit is szeretem,bár aprócskák,persze biztos csak nekem,de olyan érdekes a stílusa.Ehhez most Poppy templateje jutott eszembe és szerintem tökéletes is volt hozzá.Ezekhez a színekhez egy fekete fehér fotót kreáltam.Szerintem különleges kis oldal.
A készlet:

A template:I•Heart•U - Collab Kit by Fayette and Charlize Creations
kit
template Winter steps 4.by Tinci
templateWinnie-nek ezt a készletét imádtam,annyira tündéri volt.Aranyosak benne az állatok,szépek a virágok,nagyon tetszett.A leveleket sokszor nehezen hozom össze,mert ő mindig olyan nem egyszerű formára csinálja őket,azzal szoktam a legtöbb időt eltölteni.Tinci templateje tökéletes volt ehhez a készlethez,szerintem cuki kis oldal lett.Most Winnie a Pickleberyypop-on vendégeskedik amúgy.
A készlet:

A template:


Amor amor by Thaliris Designs
kit
Winter steps 4.by Tinci Designs
templateEz a készlet most valahogy nem volt az esetem,szerintem a sok piros zavart benne,de azért össze hoztam ezt az oldalt,megint Tinci mentett meg ezzel a templatevel.
A készlet:


You Are Loved By Charlize Creations
kit
template Blue Sky part2 by Eudora Design
template

GSO-DST
(köszönöm Dida)


Ez is már jó pár héttel ezelőtti,ehhez a készlethez mindenképp apával kellett egy közös fotó.Pont készült szilveszterkor rólunk,így kapóra jött.
A készlet:

A template:

Azt hiszem most ennyi,holnapra is maradt még mindig pár oldalam.
Köszi hogy benéztél!!

1 megjegyzés:

Kovaxka írta...

Ó, de remek oldalak, Millu! Ne búsulj, most már előbb-utóbb feláll a rendszered és minden sokkal jobb lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails