2012. február 8., szerda

Sok sok elmaradásDouce Symphonie by PtiteSouris Design
kit
template Blue Sky part1 by Eudora Design
01/13
template

GSO-DST
(köszönöm Dida)


Borzasztóan elmaradtam a bloggal.Alapból is szokásom volt elhanyagolni,most aztán főleg lemaradtam.Ezért is gondoltam,amíg nem nagyon tudok használni semmit,írni azért szabad.Még sok program hiányzik,amikhez meg apa kell,hogy felkerüljenek és most minden olyan furcsa ezen a gépen,valahogy semmi nem úgy van,ahogy volt,amik már felkerültek,azokat is másképp kell használni és alapból is én mozillát használtam,az még nincs,csak apa chromja.Lassan,de kialakul minden.
Na de az oldalakkal foglalkozzak már,eleget nyavajogtam mostanában.A legnagyobb baj most úgy is az,hogy Patrik egész éjjel hányt,de ma már jobban van,csak legyengült.Nagyon sajnáltam szegénykémet,annyira kétségbe volt esve.Picit elaludt és már ült is fel,jött minden egyből és megijedt attól is,hogy megint ágyat kell húzni,meg attól is,hogy olyan szarul érezte magát.Remélem csak gyomor rontása volt tegnap.
Ptitesouris készleteit nagyon szeretem,örülök,hogy bekerültem hozzá.Nagyon kis kellemes színe volt ennek a készletnek is,szerintem szupi kis pasis oldal lett.
A készlet:

A template:Moment's gone by Rossi Designs
kit
template Winter steps 3.by Tinci Designs
template

DST-GSO
(köszönöm zaza09)


Rossinak ettől a készletétől egy pillanatra megijedtem,nem csipem a sárgát,töményen legalábbis.Szerencsére volt azért barna is benne és a papírt is kicsit meg tudtam variálni,így viszont már nagyon tetszett az egész.Került rá egy kis ecset paca is,így összességében elégedett voltam vele.Persze a fotóval nem,de a sajátommal sosem. :D Az elrendezés meg természetesen Tincié.
A készlet:

A template:


Never-mind by Lilas
kit
template Blue Sky part1 by Eudora Design
template

GSO-DST
(köszönöm anndahl)
GSO-DST 2
(köszönöm misskittypsp)


Lilasnál már voltam vendég és most újra jelentkeztem hozzá,sikerrel,megint pár hónapig élvezhetem a gyönyörű készleteit.ez egy lehet furcsa elrendezés lett,de annyira megtetszett ez a template,hogy gondoltam egy pasis oldalhoz tökéletes lesz.Elég sokat dolgoztam vele,mire ilyen lett,furcsa volt így elhelyezni az elemeket.A végén még alá is pakoltam és egy két WA-al felül is megbolondítottam.nekem tetszik.
A készlet:

A template:


Silent hours by Delph Designs
kitEzt az oldalt nem tudom,hogy sikerült ilyenre összehoznom.Sokat pakolgattam az elemeket ide-oda,a papírokat variáltam,a fotót belemostam,több helyre is,a végén actionoztam,de azt is variáltam.Na ez ilyen lett,ritkaság tőlem,pedig tetszik.nem volt kedvem pakolós oldalhoz,valahogy nem azt kívánta a készlet.
A készlet:


Gong Xi Mini Kit By Charlize Creations
kit
template lets grid along By Jen D
templateEz egy tényleg mini készlet volt,ennyit tudtam belőle alkotni,aranyos kis egyszerű oldal lett.Mini készlethez mini szöveg.:D :D :D
A készlet:

A template:


Dreamer's Dream by Irene Alexeeva
kit
template 2012 Calendar by Lilacs in Bloom
template

GSO-DST
(köszönöm Dida)


Irenet is imádom,mindig aprócskák a készletei,de olyan kis különlegesek is.Mindenképp alvós fotót akartam és valahogy ilyen elrendezés született belőle,persze template segítségével,már ha hasonlít még rá.
A készlet:

A template:

mára ennyi,még maradt oldalam,holnap folytatom,egyenlőre csak az elmaradásokkal,remélem jövő héttől már újakat is tudok hozni.
Köszi hogy benéztél!!

2 megjegyzés:

Toni írta...

Jó, hogy rendeződsz! A kisfiadnak jobbulást! Szuperségeket hozol, mint mindig!

Margo írta...

De jó is látni a bejegyzésed!!!! Egyébként nem nyavajgás volt az, amiről meséltél, nehéz lehetett megélni:-)) Jobbulást kívánok én is a kisfiadnak, úgy látszik, egyetlen családot sem kímélnek a vírusok és bacik!!!:-(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails